Vanatoare

VANATORUL KRIS este o societate specializata in servicii profesionale de vanatoare. Daca sunteti pasionati de vanatoare, acesta este solutia voastra. Romania este o tara foarte bogata in ceea ce priveste fauna, Delta Dunarii fiind considerata ca fiind cel mai frumos habitat de vanatoare din Europa pentru toate speciile acvatice.

Un pamant exotic cu peste 1200 de specii de copaci si plante, cu cea mai bogata fauna de pasari de pe continent (mai mult de 300 de specii)si piscicol (reperezentat de circa 100 de specii de pesti, printre care sturioni si heringi de Dunare, din care se obtine pretiosul caviar).

Delta Dunarii are o suprafata de 2681 Km patrati si e cea mai bogata rezervatie de mlastina din Europa. In rezervatiile noastre de vanatoare puteti vana animale mici (prepelite, potarnichi, fazani, iepuri, cocosi, gaste, rate) si mamifere (cerbi, caprioare, ursi, mistreti, lupi, rasi).

VANATORUL KRIS va pune la dispozitie toate echipamentele necesare pt a va oferi o experienta vanatoreasca de neuitat.

Oferim tot ceea ce este necesar pt satisfacerea exigentelor clientilor nostri, cum ar fi prepararea terenului de vanatoare(gauri, colibe, pliante)si asiguram asistenta vanatoreasca de adevarati profesionisti , astfel incat sa garantam intotdeauna cel mai bun rezultat cu efort minim din partea noastra.

Transportul de la si la aeroport , ca si celelalte deplasari pe teritoriul Romaniei , vor fi efectuate cu masinile noastre de teren (o masina la 3 vanatori).

VANATORUL KRIS ofera cele mai bune servicii in termeni de calitate cat si de cantitate(hotel, hainele si echipamentul de vanatoare fiind totdeauna satisfacatoare), totul la preturi speciale pt clientii nostri fideli, dar si concurentiale pt cei care vor vrea sa se convinga de organizatia noastra.

Va asteptam sa veniti si va promitem ca veti trai o aventura la vanatoare de neuitat!!

Acasa Dresaj Canisa De Vanzare Vanatoare Parteneri Contact

© Copyright 2012 www.caini-devanatoare.ro. Design by Racasanu Cristian.